Lydmurerlosjen Logo
Linjeforeningen for
Musikkteknologi ved NTNU!

Styret 22/23

Styret er de som står for planlegging, finansiering og organisering av sosiale arrangementer for linjeforeningens medlemmer. Per nå er det 7 verv i styret til Lydmurerlosjen. Hvis du har noen spørsmål, bekymringer eller forslag angående linjeforeningen og deres virke er det bare å sende en mail. Vi tar også imot hendvendelser fra organisasjoner som ønsker å nå ut til musikkteknologi-studenter.

styret@lydmurerlosjen.no

Leder

Margrethe Dahl
leder@lydmurerlosjen.no

Sjefen av skuta! Leder holder oversikt over agendaen til styret og sørger for at målene blir nådd.

Nestleder

Max Øverland
nestleder@lydmurerlosjen.no

Nestleder gjør gjerne det arbeidet som leder ikke har tid til selv, og er en generelt god støttespiller for hele styret.

Økonomiansvarlig

Selma Tærum
finans@lydmurerlosjen.no

Økonomiansvarlig har kontroll på pengene i banken, og ser til at vi tjener inn nok til å arrangere masse moro!

Workshop-ansvarlig

Samuel Lykkås
workshop@lydmurerlosjen.no

Hovedansvarlig for å planlegge og gjennomføre studierelevante workshops i regi av linjeforeningen, samt holde kontakt med eksterne workshop-arrangører.

Event-ansvarlig

Martine Lindsve Innhaug
event@lydmurerlosjen.no

Event-ansvarlig ser etter kule steder å være og kule ting å gjøre. Det er event-ansvarlig som står for arrangering av våre interne fester og andre sosiale sammenkomster!

Faddersjef

Nicklas Syvertsen
fadder@lydmurerlosjen.no

Faddersjef har fadderuka som sitt hovedansvar. Faddersjefen rekrutterer faddere, planlegger aktiviteter for fadderuka, og sørger for at de nye studentene får en knall start på studiet!

PR-sjef

Tore Talgø Roaldset
pr@lydmurerlosjen.no

PR-sjefen bruker tiden sin på å utforme plakater og legge ut oppdateringer på linjeforeningens kanaler på sosiale medier. Det er PR-sjefen sitt ansvar å sørge for at så mange som mulig får med seg hva som skjer!